niewe pand1AV Keukens is een dynamisch bedrijf dat al sinds 2000 keukens verkoopt aan handel en particulieren. Waar anderen stoppen gaan wij door. Wij nemen de tijd om u keuken goed door te nemen en te ontwerpen , zodat u de keuken krijgt die u wilt. Daarnaast voeren wij ook de montage, en de eventuele verbouwing uit in eigen beheer.Dit alles zorgt voor een snel mooi vakkundig resultaat in een korte tijd, waar u jaren plezier aan gaat beleven. We zien u graag in onze nieuwe showroom aan de Garderenseweg 58. Het is een prachtige locatie waarin wij u graag ontvangen en advies geven over de aanschaf van uw keuken maar natuurlijk ook voor inbouwapparatuur.

Over / geschiedenis

Ik ben Raymond van As , eigenaar van AV Keukens.
Getrouwd met Angela van As ( administratie ) , en wij hebben 4 prachtige dochters. (ja, echt waar).
Als het waait kun je me vinden op strand Horst met de surfplank.
Een andere grote hobby is die van geluidstechnicus. ( www.christiansound.nl).

Ik ben begonnen bij een groothandel in keukenbladen. Hier heb ik van alles gedaan van magazijnwerk, chauffeur, productie, verkoop, en uiteindelijk bedrijfsleider van Nederland.

Vanaf 2000 ben ik voor mijzelf begonnen samen met mijn goede vriend Jan Cees van der Velden. Zo zijn we ook aan de naam gekomen A V keukens. In de begintijden leverden we vooral keukens aan de caravanbouw en aannemerij, maar intussen is de particuliere markt onze grootste pijler geworden.

Vanaf 2010 is Jan Cees in loondienst gegaan , om zijn ambities als leraar te volgen , en hij heeft na 4 jaren van studie zijn doel bereikt als leraar.

Tot zover in het kort de geschiedenis van AV keukens.

We zien u graag in onze showroom,

Raymond van As