Keuken Amersfoort, Harderwijk, Nijkerk, Ermelo, Barneveld
Keuken Amersfoort, Harderwijk, Nijkerk, Ermelo, Barneveld

U bent op zoek naar een nieuwe keuken in de regio Putten, Amersfoort, Harderwijk, Nijkerk, Barneveld en Ermelo? Kies dan voor AV Keukens, al meer dan 15 jaar het adres voor een hoogwaardige en toch betaalbare keuken in de wijde omgeving van Putten.

Bij AV Keukens kunt u nog rekenen op persoonlijke aandacht en klantgerichte service. Wij zorgen voor een keuken die volledig voldoet aan uw wensen en mogelijkheden.

AV Keukens verzorgt het gehele traject, van ontwerp tot montage. Ook een eventuele verbouwing of andere bouwtechnische werkzaamheden kunnen we voor u in orde maken. Door deze aanpak kunnen wij in korte tijd een hoogwaardige keuken afleveren tegen een zeer scherpe prijs.

Dus als u wilt dat uw keuken op een professionele wijze wordt geïnstalleerd (in de regio Amersfoort, Harderwijk, Nijkerk, Barneveld, Ermelo ) zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen, dan kiest u voor AV Keukens.

Keuken ontwerp en advies

Door onze brede ervaring in het leveren en plaatsen van keukens kunnen we voor elke situatie en budget een passende keukenoplossing bedenken. In onze mooie showroom in Putten adviseren wij u graag over de mogelijkheden van uw nieuwe keuken. We maken desgewenst een mooi 3d ontwerp, zodat u van te voren precies weet hoe uw keuken eruit komt te zien. Het is tevens mogelijk om zelf een ontwerp te maken met onze handige online keukendesigner.

Keuken inbouwapparatuur

Een mooie keuken verdient hoogwaardige inbouwapparatuur, daarom heeft AV Keukens een brede keuze in apparatuur van bekende merken (AEG, Boretti, Bosch enz.). We helpen u bij het vinden van de meest passende apparatuur voor uw keuken.

Locatie keukenshowroom

U vindt onze keukenshowroom in aan de Garderenseweg 58 in Putten. Onze locatie is goed bereikbaar vanuit de omringende gemeentes, zoals Amersfoort, Barneveld, Harderwijk, Nijkerk en Ermelo. U kunt ons van woensdag tot en met vrijdag op afspraak (dan kunnen we echt de tijd voor u en uw nieuwe keuken nemen) bezoeken. Op zaterdagen kunt u ook zonder afspraak binnenlopen.

Wilt u meer informatie over onze keukens of wilt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.