logoBij AV Keukens vindt u de keukens van Rotpunkt, een top keukenmerk met een zeer brede keuze in keukens en accessoires. Made in Germany, beter nog: Made in Ostwestfalen, Rotpunkt is al meer dan 75 jaar een wereldwijd erkend kwaliteitskenmerk van keukens. De keukens zijn duurzaam, worden vervaardigd van hoogwaardige materialen en hebben een eigentijds design. De keuken is en blijft een gebruiksvoorwerp, waarvan de kwaliteit zich laat zien in functionaliteit, ergonomie en vernieuwende techniek. Veel daarvan behoord bij ons tot de standaard uitrusting van een moderne keuken, is daarom vanzelfsprekend en bij de basisprijs inbegrepen. Wie meer wil, krijgt dat bij ons, om op die manier zijn/haar keuken op een hoger technisch niveau te brengen.


Klassieke houten keukens
houtenkeukens
Een klassieke houten keuken hoeft niet oubollig te zijn. Ons assortiment bestaat uit tijdloze en hoogwaardige producten die verfijnd zijn en voorzien van een mooi design.

Oakline edition
oakline
Onze Oak Line Edition maakt hout een belevening. De klant ziet de kwaliteit van het verwerkte materiaal in vintage look; rustiek en toch hedendaags, individueel en modern, natuurlijk, licht opgeruwd, ruw geslepen of intensief bewerkt.

Lak keukens
lak
In deze hoogglans gelakte keuken kunt u zich spiegelen, letterlijk en figuurelijk. Met Hoogglans lak brengt u accenten aan in uw keuken. De kleuren zijn helder en licht, en tegelijkertijd gemakkelijk in onderhoud, ook bij intensief gebruik. Hoogglans gelakte keukens zijn keukens voor echte individualisten. Een kwestie van karakter.

Kunststof keukens
kunststof
Duurzaam, sterk en een zeer goede prijs-product verhouding, dat stralen onze kunststof keukens uit. Daarbij komen een modern, tijdloos design en hoge functionaliteit.

Bekijk / download de folders: