Een belangrijke factor in het onderwerp en de uitstraling van uw nieuwe keuken is het keukenblad. Bij AV keukens Putten heeft u keuze uit een breed assortiment hoogwaardige keukenbladen die zijn vervaardigd van verschillende materialen, zoals composiet, graniet en DEKTON. Voor elk type keuken hebben wij een passend keukenblad. Wilt u van te voren weten hoe onze keukenbladen eruitzien in uw keuken? Maak dan gebruik van onze online keukenontwerper. Daarmee maakt u een realistisch ontwerp van uw nieuwe keuken en kunt verschillende keukenbladen uitproberen. U hebt nog geen idee welk keukenblad u gaat kiezen en kan wel wat inspiratie gebruiken? Op deze pagina vindt u een groot aantal voorbeelden.

keukenbladen
keukenbladen

DEKTON keukenbladen

Een DEKTON keukenblad is duurzaam (door een uniek technisch proces en zeer hoogwaardige grondstoffen), gemakkelijk schoon te houden en kan tegen een stootje. DEKTON keukenbladen zijn naadloos en zijn toepasbaar in keukens met de meest uiteenlopende stijlen. DEKTON is een schoon oppervlak, voelt aangenaam aan en is bestand tegen alles wat gewoonlijk door de jaren heen in een keuken gebeurt. Een uiterst geavanceerd materiaal voor een druk dagelijks leven. DEKTON keukenbladen:

  • zijn in hoge mate bestendig tegen vlekken
  • hebben een hoge krasbestendigheid en zijn zeer slijtvast
  • hebben een maximale vuur- en warmtevastheid
  • zijn zeer kleurecht en toe te passen in een groot aantal stijlen en uitvoeringen
  • hebben een zeer lage waterabsorptie
  • zijn onbrandbaar

Composiet keukenbladen

Een composiet keukenblad is leverbaar in een groot aantal kleuren en afwerkingen. Deze keukenbladen zijn dus toe te passen in zowel moderne keukens als in keukens met een klassieke uitstraling. Composiet keukenbladen zijn duurzaam, krasvast en vragen weinig onderhoud. Wel moet u altijd rekening houden met het feit dat dit type keukenbladen vlek- en hittegevoelig zijn.

Granieten keukenbladen

Een granieten keukenblad geeft een keuken een luxe uitstraling. Het is een natuurlijk materiaal, waardoor geen enkel blad hetzelfde is. Granieten keukenbladen zijn keihard, krasbestending, snijbestendig, stootvast, slijtvast en zijn goed bestand tegen hitte. Het is een echt natuurproduct, dus er kleven ook een aantal beperkingen aan. Zo is het materiaal licht poreus, waardoor vocht vrij snel in het aanrechtblad kan indringen. Dat heeft tot gevolg dat het aanrechtblad onherstelbaar beschadigd kan raken. Granieten keukenbladen vragen om gedegen onderhoud en u moet er op een bepaalde (voorzichtige) manier mee omgaan. Laat u van te voren altijd goed informeren.

Wilt u meer weten over onze keukenbladen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.