keukenrenovatie
keukenrenovatie

Heeft uw keuken betere tijden gekend en is het eigenlijk tijd voor renovatie en vernieuwing? Dan zit u goed bij AV Keukens, al jaren het adres voor een betaalbare keukenrenovatie. Wanneer u kiest voor een (complete) keukenrenovatie door AV Keukens, dan kiest u voor een keuken met hoogwaardige materialen en apparatuur van gerenommeerde merken (bijvoorbeeld Rotpunkt en AEG).

Door de brede keuze in stijlen, kleuren en uitvoeringen realiseren we voor u een keuken die precies voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Voorgaand aan de keukenrenovatie is het mogelijk om zelf online uw keuken te ontwerpen. Natuurlijk wordt de keukenrenovatie uitgevoerd door vakkundige keukenspecialisten met meer dan voldoende ervaring. Ook eventuele bouwkundige werkzaamheden kunt u door ons laten uitvoeren.

Kortom, na een renovatie door AV Keukens hebt u weer een keuken waar u jarenlang probleemloos kunt genieten.

Keukenrenovatie – zelf ontwerpen

Met onze online keukenplanner kunt u zelf een realistisch 3d ontwerp maken van uw nieuwe / gerenoveerde keuken. Nog voordat de keukenrenovatie werkzaamheden beginnen, kunt u op het scherm door uw nieuwe keuken lopen. U kunt het ontwerpen uiteraard ook aan ons overlaten. U bent van harte welkom in onze showroom (op afspraak) in Putten om alle mogelijkheden van de keukenrenovatie door te nemen.

Keukenrenovatie – kosten

De kosten van een keukenrenovatie zijn afhankelijk van een groot aantal factoren: afmetingen keuken, uit te voeren werkzaamheden, materialen, inbouwapparatuur enzovoorts. Wanneer uw keukenrenovatie wordt uitgevoerd door AV Keukens weet u in ieder geval zeker dat u een keuken krijgt van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Neem voor het maken van een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.

Werkgebied keukenrenovaties

AV keukens voert vooral keukenrenovaties uit in de regio Putten. U komt ons bijvoorbeeld tegen in Amersfoort, Barneveld, Nijkerk, Harderwijk en Ermelo.

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten of direct een offerte aanvragen voor uw keukenrenovatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder.