AV Keukens Putten
av-keukens-putten
AV Keukens in Putten is het adres voor betaalbare keukens en apparatuur van gerenommeerde merken. Door onze persoonlijke en klantgerichte aanpak kunnen wij ook uw droomkeuken tegen een schappelijke prijs realiseren. Maak een afspraak en laat u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden van uw nieuwe keuken.

Lees meer over AV Keukens…


Inspiratie
keuken-inspiratie
U kunt bij het samenstellen van uw keuken wel wat inspiratie gebruiken? Op onze site vindt u een groot aantal voorbeelden van keukens van verschillende topmerken. Alles wat u ziet is natuurlijk aan te passen aan uw situatie. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom aan de Garderenseweg in Putten.

Bekijk hier alle voorbeelden…


Keukenplanner
ontwerp-zelf-uw-keuken
Zelf een realistisch 3d ontwerp van uw nieuwe keuken maken? Dat kan met de AV Keukens keukenplanner. Deze uitgebreide online ontwerp tool bevat alle mogelijkheden om uw droomkeuken te ontwerpen. U wandelt daarna virtueel (bijvoorbeeld op smartphone of tablet) door uw nieuwe keuken.

Begin direct met ontwerpen…


Keuken webshop
keuken-webshop
In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment keukenapparatuur en keuken accessoires van topmerken voor scherpe prijzen: magnetrons, afzuigkappen, inbouwapparatuur, gasfornuizen, kranen, spoelbakken, verwarming en wasmachines. Kortom, alles wat u nodig heeft om uw keuken compleet te maken.

Ga naar de webshop…