(Translated by Google) We are very satisfied with our new kitchen. The strong point of AV kitchens is the "All in one hand" formula. Raymond did the sale, contributed ideas, and also put forward the editing. So you will never be faced with surprises. Great company and great service. PS The hired plasterer also gets 100 points, as does the painter !. (Original) Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Het sterke punt van AV keukens is de "Alles in één hand" formule. Raymond heeft de verkoop gedaan, meegedacht , ideeën aangedragen, en ook de montage. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. Prima bedrijf en prima service. PS De ingehuurde stucadoor krijgt ook 100 punten, evenals de schilder!.

thumb Arie Haasnoot
25 januari 2021

Tevreden over het leveren en installeren van een inductiekookplaat, kookgroep en zetten van een plintboiler. Prettig contact gehad en Raymond is bereid om met je mee te denken om te komen tot een goed resultaat waar je als klant echt achter kunt staan. Blij mee!

thumb Machiel & Hanneke Uitbeijerse
19 februari 2021

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. We zijn heel correct geholpen tijdens het uitzoeken en ontwerpen vd keuken. Er werd heel goed mee gedacht op een prettige manier. De plaatsing van de keuken is heel vakkundig en netjes uitgevoerd door Raymond en Marco. Er werd keurig gewerkt en de communicatie was ook heel prettig. Vervolgens heeft de stucadoor alles perfect afgewerkte en ook hij liet alles keurig netjes achter. Daarnaast is de prijs / kwaliteitsverhouding heel goed. We raden AV keukens van harte aan omdat ze persoonlijk, eerlijk, betrokken en zeer vakkundig zijn. Familie Beelen

thumb C B
18 november 2019

Wat een verademing om met Raymond in gesprek te gaan, nadat we diverse (grote en kleine) keukenketens hadden bezocht. Ontspannen gesprek in de showroom, absoluut niet dwingend richting verkoop en met een offerte zonder poespas onder het motto: Dit is wat het is. Voor iedereen een eerlijke prijs. Ook bij kleine problemen tijdens en na het plaatsen van de keuken goede service ontvangen. Zo zouden meer ondernemers met hun klanten om moeten gaan!

thumb Koen
19 januari 2021

Goed en duidelijk advies, kwam nog een keer langs om alles door te spreken. Het blad was een duidelijke uitdaging, die Raymond graag aanging. Het resultaat mag er zijn.

thumb Cor Molenaar
19 oktober 2021