Bij ons heeft AV een prachtige keuken geplaatst volledig naar onze wens en naar ons budget. We hadden vooraf geen idee war er mogelijk was en hoe het eruit zou gaan zien maar een uur met Raymond aan tafel en door de showroom en er staat een prachtige keuken voor jou op papier. AV was voor ons een fijne ervaring.

Noella  Van Eldik Avatar Noella Van Eldik
7 maart 2020

Dankzij AV Keukens hebben wij een schitterende keuken! Raymond liet ons goed zien welke mogelijkheden er zijn en daardoor is het resultaat fantastisch. De puntjes op de i lieten wat langer op zich wachten, daarin misten we professionaliteit en communicatie, maar ook dit is uiteindelijk opgelost. Al met al zeker een aanrader om naar AV Keukens te gaan!

Marijke Bakker Avatar Marijke Bakker
19 maart 2021

Super vriendelijke mensen, goed advies gehad om over te stappen van gas naar inductie kookplaat. Snel geplaats wij zijn erg tevreden.

Marion Zwart Avatar Marion Zwart
19 januari 2021

Super tevreden met onze nieuwe keuken. Uitgebreid de tijd bij de voorbereiding, de voorlichting en het maken van de keuzes in indeling, kleuren, kraan, uitstraling, gemak en design. Dat Raymond plezier heeft in het maken van een mooie keuken voor jóu en dit geval voor ons, sprak erg aan. Het meedenken in een gedurfde kleur ook. Verbaasd over de vaardigheid en het vakmanschap op alle terreinen tijdens de uitvoering. Mooie afwerking. Heel blij met het geheel.

Yvon Vulperhorst Avatar Yvon Vulperhorst
12 januari 2022

Een bezoek aan AV Keukens is bijzonder en apart. Je bouwt gedurende je bezoek een keuken naar eigen inzicht op. Als eenmaal het concept in 3D is opgeslagen neem je de tijd om het te laten bezinken of zo nodig hier en daar, na een volgend bezoek en misschien voor de zekerheid nog een, toch nog aan te passen. Het plaatsen en opbouwen van de keuken was bijzonder temeer wij voor het kookeiland en keukenblad voor beamortel hebben gekozen. Het geheel geeft een bijzondere uitstraling. Met het resultaat zijn we super tevreden. Dit geldt niet alleen voor de begeleiding tijdens de keuze van de keuken maar ook gedurende de opbouwfase en after sale. Raymond en collega’s dank Henry en Marianne Ditewig

Henry Ditewig Avatar Henry Ditewig
31 december 2019