Prima service, wordt goed meegedacht. Resultaat is nog mooier dan gedacht.

Mariska Razoux Schultz Avatar Mariska Razoux Schultz
17 juli 2020

Wij hebben een fijn contact gehad met Raymond. Hij dacht goed mee, droeg goede tips aan en samen hebben we een prachtige keuken kunnen samenstellen. Het maken van afspraken verliep soepel en vlot. Als we nog eens wat wilden vragen of bekijken was dat altijd prima. De montage was prima, goede afwerking en netjes. Prijs/ kwaliteit is dik in orde. Wij kunnen AV echt aanbevelen. John en Marleen, Ermelo

John Vijfhuizen Avatar John Vijfhuizen
21 september 2021

Bij het uitzoeken van de keuken zijn we zeer prettig en goed geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Raymond is een echte ' meedenker', en komt zijn afspraken na! Goede prijs en perfecte plaatsing. Ons bezoek is enthousiast over onze keuken.

Pauline Sneep Avatar Pauline Sneep
17 juli 2020

Bij ons heeft AV een prachtige keuken geplaatst volledig naar onze wens en naar ons budget. We hadden vooraf geen idee war er mogelijk was en hoe het eruit zou gaan zien maar een uur met Raymond aan tafel en door de showroom en er staat een prachtige keuken voor jou op papier. AV was voor ons een fijne ervaring.

Noella  Van Eldik Avatar Noella Van Eldik
7 maart 2020

(Translated by Google) What a relief to start a conversation with Raymond, after we visited various (large and small) kitchen chains. Relaxed conversation in the showroom, absolutely not compelling towards sales and with a quotation without fuss under the motto: This is what it is. A fair price for everyone. Even with minor problems during and after installation of the kitchen, we receive good service. This is how more entrepreneurs should treat their customers! (Original) Wat een verademing om met Raymond in gesprek te gaan, nadat we diverse (grote en kleine) keukenketens hadden bezocht. Ontspannen gesprek in de showroom, absoluut niet dwingend richting verkoop en met een offerte zonder poespas onder het motto: Dit is wat het is. Voor iedereen een eerlijke prijs. Ook bij kleine problemen tijdens en na het plaatsen van de keuken goede service ontvangen. Zo zouden meer ondernemers met hun klanten om moeten gaan!

Koen Avatar Koen
25 december 2020